Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions per a un curs de creació i gestió d'empreses

Obertes les inscripcions per a un curs de creació i gestió d'empreses

L’objectiu de l’oferta formativa és crear empreses sòlides i competitives
Centre Cultural 'Les Monges'
06/02/2008 10:37

El pròxim dilluns, dia 11 de febrer, es posarà en marxa a la Seu d’Urgell un curs de Creació i Gestió d’Empreses, destinat a dotar els emprenedors i empresaris de l’Alt Urgell dels coneixements i les tècniques necessàries per desenvolupar un projecte empresarial amb garanties d’èxit. El curs, que és gratuït, es desenvoluparà al llarg de quinze jornades, durant els mesos de febrer i març, a les instal.lacions del Telecentre, ubicades al Centre Cultural ‘Les Monges’.
El programa del curs s’estructura en diversos apartats: el pla estratègic; el pla de màrqueting; el pla de producció, organització i recursos humans; el pla financer; les formes jurídiques; els tràmits i subvencions; i el pla d’empresa. El seminari tindrà una durada de seixanta hores, repartides en quinze jornades de quatre hores cadascuna, de les 6 de la tarda a les 10 del vespre.

Els inscrits que completin satisfactòriament el curs rebran un títol atorgat per la Universitat de Lleida.

Aquesta iniciativa de formació empresarial l’organitza el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, i compta amb el suport de la Unió Europea, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Pacte Territorial per a l’Ocupació de les Terres de Lleida i l’entitat Atenea.

Les inscripcions, el termini de les quals finalitzarà aquest divendres, dia 8, s’han de formalitzar al Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació, al telèfon 902 23 03 93.