Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions per actuar al Seu Rock 2017

Obertes les inscripcions per actuar al Seu Rock 2017

Els grups de la Seu i l'Alt Urgell que hi vulguin tocar poden apuntar-s'hi fins dilluns vinent, dia 11, a l'OAC de l'Ajuntament. La setmana vinent es farà una reunió de preparació, a la qual hi ha d'assistir almenys un membre de cada formació
Seu Rock 2017
04/07/2017 17:55

Ja s’han aprovat les bases pel concurs Seu Rock 2017, cita musical emblemàtica de la Festa Major de la Seu d’Urgell que ofereix la possibilitat d'actuar a grups musicals urgellencs a l'inici de la celebració.

El text recull que les bandes participants han de ser de l’Alt Urgell i disposar d’un repertori musical (versions o propis) d’una hora o més de durada. Hi podran participar un nombre màxim de 9 grups, a causa de les limitacions horàries i d’espai en l’edició d’aquest any. El termini d’inscripcions s’ha iniciat aquest dimarts, dia 4, i s’allarga fins dilluns vinent, 10 de juliol.

Els grups hauran d’omplir les inscripcions, que s’han de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu. El consistori remarca que en el moment de la inscripció cal afegir el rider (fitxa tècnica) de les necessitats de sonorització del grup.

Reunió el dia 11

Just després que acabi aquest termini, dimarts vinent dia 11 tindrà lloc una reunió d’organització del Seu Rock 2017, a les 8 del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament. L’assistència a aquesta reunió és obligatòria i hi ha de ser present almenys un representant de cada grup. La no assistència a aquesta reunió deixarà sense efecte els drets d’inscripció i el seu lloc l’ocuparà el grup següent que hagi quedat en reserva.

L’horari d’actuació l’escolliran els grups participants. En cas de desacord, l’organització de la vetllada pactarà els horaris.