Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions per al Casal d’Estiu municipal de la Seu d’Urgell

Obertes les inscripcions per al Casal d’Estiu municipal de la Seu d’Urgell

‘1, 2, 3, ja!’ és el lema de la programació estiuenca, que se centrarà en el joc i inclourà activitats lúdiques, cooperatives i educatives. L'Ajuntament de la Seu ofereix torns setmanals i quinzenals
Casal d'Estiu Municipal 2018
23/05/2018 18:14

La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert les inscripcions per al Casal d’Estiu municipal. Els tràmits per inscriure's es poden fer a través d'Internet o de forma presencial. Per accedir a les sol·licituds en línia cal anar a la pàgina d'inici del web municipal i entrar a l'apartat 'Tràmits i serveis'.

El casal d'estiu de la Seu torna a oferir la possibilitat de fer torns setmanals al llarg dels mesos de juliol i agost. Cal recordar que aquesta possibilitat es va posar en marxa l’estiu de l’any passat i va obtenir una bona acceptació per part de les famílies urgellenques.

Enguany els torns van del 2 al 6 de juliol; del 9 al 13 de juliol; del 16 al 20 de juliol; del 23 al 27 de juliol; del 30 de juliol al 3 d’agost; del 6 a l’10 d’agost; del 13 al 17 d’agost i del 20 al 24 d’agost.

El casal d’estiu segueix, però, oferint la possibilitat que les famílies puguin triar l’opció de torns quinzenals, que seran del 2 al 13 de juliol; del 16 al 27 de juliol; del 30 de juliol al 10 d’agost i del 13 al 24 d’agost. 

Les inscripcions restaran obertes fins que s'esgotin les places.

‘1, 2 3, ja!’

‘1, 2, 3, ja!’ és el lema de la programació del Casal d’Estiu municipal 2018, que se centrarà en el joc i oferirà activitats lúdiques, cooperatives i educatives. Les propostes les dirigirà una directora de lleure, una coordinadora i un equip de monitors i premonitors en pràctiques i voluntariat. L'objectiu és que els nens i nenes de la Seu gaudeixin de l'estiu "jugant, fent esport i amb activitats de lleure", potenciant el joc en el sentit més ampli i transmetent els valors humans.

Els infants practicaran jocs de taula, faran piragües, jocs tradicionals amb la gent gran, jocs de taula amb l’Associació ALLAU, aniran a la piscina i visitaran exposicions i instal·lacions culturals. També estan previstes excursions, acampades, tallers de manualitats, jocs cooperatius, passejades amb barca pel Parc del Segre, curses d’orientació, un escape room i tallers de xapes.

Col·laboració d'entitats i associacions

El Casal d'Estiu de la Seu compta amb el suport d’entitats i associacions de la ciutat. En aquest sentit, la regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, explica que “cada any anem introduint canvis per tal de sumar un punt més de qualitat". I afegeix: "Aquest any fomentem la participació amb entitats, clubs, associacions i comerços perquè volem que sigui un casal on hi participi el màxim de persones possible; ens plantegem treure el màxim de suc al municipi i a la natura que ens envolta”.

Horaris

L'oferta lúdica d'estiu es desenvoluparà un any més a l'Escola Pau Claris de la Seu, de dilluns a divendres, de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Com cada estiu també hi ha l'opció de menjador fins a les tres de la tarda. S'ofereix un servei de recollida matinal que serà de tres quarts de vuit a nou matí.

Preus

El preu de cada torn setmanal és de 34 euros. El menjador té un import de 34,07 euros per torn (7 euros/dia), mentre que l’acolliment matinal costa 6,60 euros en el torn setmanal.

Pel que fa a la quinzena, el preu de cada torn quinzenal és de 61,88 euros. El menjador té un import de 62 euros per torn (7 euros/dia), mentre que l'acolliment matinal costa 12 euros per torn.