Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions per al curs de muntatge d'aparells informàtics

Obertes les inscripcions per al curs de muntatge d'aparells informàtics

El nou programa pren el relleu a la desaparició de l'Escola Taller Va adreçat a joves de 16 a 21 anys que no hagin obtingut l'ESO i pretén ajudar-los a trobar feina
Inserció laboral
16/06/2010 09:07

Fins al 30 de juny es poden realitzar les inscripcions per al curs de muntatge i manteniment d'equips informàtics dirigit a joves de 16 a 21 anys que no hagin obtingut el títol de graduat en ESO. S'han de formalitzar a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, a l'edifici de l'Escorxador, de dilluns a divendres d'11 a 14 hores i de les 16.30 a les 19 hores.

Tot els i les joves han de presentar el full de preinscripció complimentat, així com una fotocòpia compulsada del certificat acadèmic lliurat pel centre on s'ha fet un curs d'ESO per darrera vegada. Si l'alumne és major d'edat cal portar original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport i també de la targeta sanitària individual. Si s'és menor d'edat, cal portar original i fotocòpia del llibre de família, així com original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport del mateix alumne, l'original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport del pare, mare o tutor i també de la targeta sanitària individual.

Després de la desaparició de les escoles taller, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya han organitzat aquest curs que s'emmarca dins d'un nou projecte que s'anomena Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI)-Pla de Transició al Treball (PTT), dirigit a oferir una via alternativa als joves que no tinguin el títol de l'ESO. El curs dóna una formació a través de dos mòduls obligatoris (A i B), que tenen una durada d'un curs escolar; i un mòdul voluntari (C) que es pot fer en paral·lel als anteriors o posteriorment, en centres de formació de persones adultes.