Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obres a la N-260 al seu pas per la Seu d'Urgell

Obres a la N-260 al seu pas per la Seu d'Urgell

La setmana que ve es pavimentarà de nou el ferm de la carretera entre el polígon de Montferrer i la rotonda d'Andorra Els treballs nocturns comportaran que es doni pas alternatiu als vehicles
Operaris a la N-260
19/09/2008 17:54

La setmana que el Ministeri de Foment portarà a terme treballs nocturns de nova pavimentació del tram de la carrereta N-260 al seu pas per la Seu d’Urgell, entre el Pont del Valira i la rotonda d'Andorra, i des del Pont del Valira i fins a l’entrada del polígon industrial de Montferrer.

Les obres de reparació del ferm del primer tram s'iniciaran a dos quarts de deu del vespre del dilluns, 22 de setembre, i es perllongaran fins a les sis del matí de dimarts, dia 23. La intervenció suposarà que es doni pas alternatiu a la via en un únic carril per tal que hi puguin circular els vehicles.

En cas que no es poguessin finalitzar els treballs entre dilluns i dimarts, s'allargarien una nit més.

Les obres de reparació del ferm de la N-260 pel terme municipal de La Seu d'Urgell seguiran del 24 al 26 de setembre (de dimecres a divendres) des del pont del Valira fins a l'entrada del polígon industrial de Montferrer. Aquesta intervenció també comportarà pas alternatiu en un únic carril pels vehicles que circulin entre dos quarts de deu de la nit i les sis del matí.