Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obres a la residència sociosanitària del Sant Hospital

Obres a la residència sociosanitària del Sant Hospital

El centre vol modernitzar les instal.lacions A finals de setembre començarà el gruix dels treballs de construcció de la nova àrea de radiologia
Hospital de la Seu d'Urgell
15/07/2008 13:45

La Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell ha iniciat les obres de millora de la residència sociosanitària. L’objectiu de la intervenció és modernitzar les instal.lacions. És per aquest motiu que s’està duent a terme el repintat de tota la unitat, s’estan adequant els banys, es canvien les portes i s’instal.la un nou sistema d’il.luminació.

Les obres a la residència sociosanitària, que finalitzaran el pròxim mes de setembre, han obligat a canviar la ubicació dels 44 usuaris del centre.

El Sant Hospital també duu a terme la construcció de la nova àrea de radiologia, situada a la primera planta del centre sanitari. De moment, s’han enderrocat les parets i s’ha aixecat el terra de l’equipament. El gruix de la intervenció està prevista d’aquí a poc més de dos mesos.