Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obres per a la nova llar d'infants de Ribera d'Urgellet

Obres per a la nova llar d'infants de Ribera d'Urgellet

D'altra banda, l’Ajuntament de la Seu ha aprovat el plec de clàusules administratives per a la contractació de la direcció de les obres de la nova guarderia municipal
09/10/2007 13:36

L'Ajuntament de Ribera d'Urgellet ha aprovat les clàusules que regiran la concessió d’un seguit d’obres per a la nova llar d'infants municipal, al Pla de Sant Tirs.

Segons ha publicat el DOGC, l'aprovació es va fer efectiva el 12 de setembre passat en ple municipal. Fins al dia 25 d'aquest mes, està obert el termini per presentar possibles al.legacions o reclamacions. La finalització dels treballs a la llar d'infants es preveu que es faci en un termini de quatre mesos i té un pressupost base de licitació de 158.083 euros.

D’altra banda, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat les bases per a la contractació de la direcció de les obres de construcció de la nova guarderia municipal, al carrer Sant Ermengol. Aquestes clàusules se sotmetran a informació pública durant un termini de quinze dies naturals, als efectes de presentació d’al.legacions.