Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Omar El Bachiri presenta a la Seu 'Vivo como quiero'

Omar El Bachiri presenta a la Seu 'Vivo como quiero'

El llibre vol donar claus per no patir a nivell econòmic, treure rendiment dels estalvis i gaudir de la vida. L'acte s'ha dut a terme a la Biblioteca Sant Agustí
Omar El Bachiri, a la Biblioteca Sant Agustí
22/12/2016 12:45

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell ha acollit aquest dimecres una presentació de 'Vivo como quiero', el segon llibre autoeditat per Omar El Bachiri. El psicòleg andorrà ha explicat les principals reflexions totalment personals que ofereix en aquesta obra que, en base a la pròpia experiència, vol ajudar a gaudir més de la vida i, de manera particular, a administrar millor els diners.

Omar El Bachiri posa l'accent en la necessitat que té tothom, independentment del seu poder adquisitiu, de saber administrar bé els ingressos econòmics. En aquest sentit, aconsella seguir una línia elemental com és no gastar més del que s'obté i estalviar un percentatge dels diners obtinguts per no patir pel futur. Sobre què fer amb els diners estalviats, i sense caure en solucions miraculoses, en el llibre dóna alguns consells de les maneres més segures, o bé les més rendibles, de cara a, sense necessitat de tenir molt poder econòmic, poder "viure com vols".

En aquest sentit, El Bachiri posa l'accent a saber gaudir dels petits plaers de la vida sense que aquesta depengui en excés de la necessitat de consumir. En l'àmbit personal, també considera vital afrontar els reptes amb optimisme i, per tant, fugir d'allò que es considera com a "gent tòxica"; és a dir, persones amb una visió molt negativa i que volen transmetre aquest malestar a tota la gent que l'envolta.

Omar El Bachiri, nascut a Nador (Marroc), va arribar amb dos anys a Andorra. És Llicenciat en psicologia, a través de la UNED de la Seu, i entre les seves passions destaca viatjar i practicar esport. L'any passat va presentar el seu primer llibre, 'Feliz y con ahorros', una proposta d'autoajuda basada en la seva experiència i en com va superar els problemes econòmics per arribar a poder ser amo del seu destí. Ambdues obres també es poden trobar a les llibreries de la Seu.