Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Govern d'Andorra licita treballs de millora a la CS-240 de Montaup

El Govern d'Andorra licita treballs de millora a la CS-240 de Montaup

El Consell de Ministres també ha aprovat l'arranjament d'un tram de barana entre el Pont d'Aina i el Museu de la Moto de Canillo, a la CG2
Ministre d'Ordenament Territorial d'Andorra, Jordi Torres (Foto d'arxiu/Govern d'Andorra)
17/02/2021 20:40

El Consell de Ministres d'Andorra ha aprovat aquest dimecres, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, la licitació dels treballs d’actuacions de millora de la CS-240. Els treballs projectats donen continuïtat l’estudi ‘Redacció del Pla d’actuacions a la CS 340 – Carretera Coll d’Ordino – i CS 240 – Carretera de Montaup i vessants adjacents’, del qual ja se n’han licitat diverses fases.

La situació del tram objecte del projecte es troba entre els punts quilomètrics 6+800 i 7+000 de la Carretera Secundària de Montaup i té una llargada aproximada de 150 m. L’objectiu de la licitació és millorar i consolidar la plataforma actual que pateix assentaments graduals amb el pas del temps. També es faran més grans els murs allà on calgui i s’executarà la col·locació de formigó a la coronació dels murs on s’allotjaran els ancoratges de la barrera de seguretat mixta, de fusta i metall. Així mateix, es repararan les obres de drenatge tant transversals com longitudinals situades dins del tram de l’obra.

El concurs és de caràcter nacional, procediment obert i modalitat ordinària. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament als webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern. Si es recull al Servei de Tràmits, s’entregarà en paper o bé en una clau de memòria d’acord amb els preus públics vigents. Les ofertes s'han de presentar en un sobre tancat, en horari d'atenció al públic del Servei de Tràmits, abans del 24 de març d’enguany.

Barana entre el Pont d’Aina i el Museu de la Moto

El Govern també ha licitat els treballs d’arranjament d’un tram de barana de passamà entre el Pont d’Aina i el Museu de la Moto de Canillo, a la CG-2. L’objectiu dels treballs es substituir un tram de 182 metres de barana de passamà malmesa al punt quilomètric 11+000. La nova barana anirà ancorada en una superfície de formigó armat, de secció 40 x 30 cm.