Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Organyà prepara l'onzena Diada Amics de la Sardana de l'Alt Urgell

Organyà prepara l'onzena Diada Amics de la Sardana de l'Alt Urgell

L'activitat, el 26 de maig a la plaça Major, comptarà amb la Cobla Ciutat de Girona i una exhibició de l'Esbart Arrels de Lleida
Diada Amics de la Sardana de l'Alt Urgell
16/05/2018 18:19

L'Agrupació Sardanista d'Organyà ja està preparant l'11a edició de la Diada Amics de la Sardana de l'Alt Urgell, que es durà a terme el 26 de maig a partir de les 6 de la tarda a la plaça Major d'Organyà.

La música de la festa serà a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona, que interpretarà les sardanes escollides. Pel que fa a les peces triades, a la primera part es ballarà les sardanes Aplec de l'Estany (Jesús Ventura), Espurnall (Frederic Sirés), Per això t'ho dic (Enric Ortí), Els tres patufets (Tomàs Gil Membrado), Aquell temps (Ricard Viladesau) i Casardana (Carles Santiago). A la segona part, es podrà escoltar A la meva estimada (Josep Coll Ferrando), Albons (Joan Calders) i Rosa Verge (Josep Capell).

Entre les dues parts hi haurà una exhibició de l'Esbart Arrels de Lleida, amb peces com ara les Danses de Vilanova, la Polca de Sant Celoni, el Ball del Córrer del Vallespir, La Morisca de Gerri de la Sal i el Galop de Panderetes de Castelló de la Plana. Finalment també es podrà escoltar un concert de cobla amb obres de Viladesau, Mas Bou, Sirés, Borgunyó i Martínez Comín, entre d'altres.