Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Organyà treu a licitació la concessió d'obres i serveis al càmping i la piscina municipals

Organyà treu a licitació la concessió d'obres i serveis al càmping i la piscina municipals

El projecte, amb un pressupost d'uns 385.000 euros, inclou la construcció d'una nova entrada i recepció, un edifici de serveis i una entrada directa al recinte aquàtic. També s'hi especifica les característiques dels diferents espais d'acampada
Càmping i piscina municipals d'Organyà (Aj. Organyà)
18/01/2021 19:55

L'Ajuntament d'Organyà ha tret a licitació la concessió d'obres i serveis al càmping i a la piscina municipals. Segons es detalla al plec de bases, l’adjudicatari de la concessió haurà d’executar, al seu càrrec, les obres compreses en el projecte de la planificació i adequació del càmping, que ara se sotmetrà a informació pública. El tràmit s'ha aprovat per unanimitat aquest dilluns en ple extraordinari.

Segons ha detallat el consistori, la intervenció inclourà la renovació de diversos punts del recinte, com ara construir una nova entrada principal al recinte, una recepció, un nou edifici de serveis i una entrada directa a la piscina.

Pel que fa a la zona de càmping, el projecte preveu un espai per a albergs fixos (10 unitats d’acampada amb bany privat), un altre espai per a albergs semi mòbils (31 unitats d’acampada de 60 m2), una àrea per a autocaravanes (12 unitats d’acampada de 27 m2) i una zona d’acampada lliure (27 unitats d’acampada en 600 m2), a més d'una zona d'oci. L’import total del projecte és de 384.947 euros, IVA inclòs.

Espai en sòl urbà i no inundable

El càmping d’Organyà és un equipament municipal que està situat en el sòl qualificat com a urbà. Per tant, no està sotmès als condicionants que acostumen a tenir la majoria d’aquests equipaments, que solen estar en sòl no urbanitzable. A més a més, tampoc no està en zona inundable i, en conseqüència, no està condicionat per la proximitat a cap riu.