Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Organyà vol una pista coberta per a actes esportius, culturals i socials

Organyà vol una pista coberta per a actes esportius, culturals i socials

L’alcalde del municipi, Antoni Fiol, creu que el nou edifici evitaria que la meteorologia condicionés les activitats programades
Organyà
11/03/2008 10:24

L’Ajuntament d’Organyà ha previst la construcció d’una pista polivalent coberta al poble. Segons ha remarcat l’alcalde del municipi, Antoni Fiol, aquest espai tindrà com a objectiu “donar sortida a una mancança històrica, ja que Organyà no disposa de cap lloc a cobert per a celebrar-hi esdeveniments esportius o actes cívics, culturals i socials de gran format”.

El batlle alturgellenc ha explicat que encara no se sap on s’ubicarà la pista, tot i que ha especulat amb la possibilitat de construir-la prop de les piscines de la zona esportiva municipal. “Caldrà tenir en compte el Pla d’Ordenació que establirà les cessions de terrenys per a equipaments”, indica. Per Fiol: “Es tractaria de tenir un local cobert per evitar que la meteorologia condicionés qualsevol tipus de programació cultural o esportiva”.

El consistori ha programat els treballs de construcció de la pista polivalent per fases. En la primera etapa de les obres, la inversió prevista és de 180.000 euros, i només s’hi inclouria l’estructura general de l’edifici. Altres serveis com la climatització formarien part d’una segona fase d’intervenció. El projecte s’ha inclòs en el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya.