Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Origamis solidaris dels alumnes del Col·legi La Salle de la Seu

Origamis solidaris dels alumnes del Col·legi La Salle de la Seu

Els estudiants de 1r i 2n d’ESO han participat en el projecte '1 origami = 1 euro", a favor de la Marató de TV3. La Mútua General de Catalunya donarà un euro per cada una de les 1.227 grues de paper que han elaborat
Origamis solidaris
12/12/2016 18:45

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO del Col·legi La Salle La Seu d’Urgell han volgut afegir-se enguany a la Marató de TV3 a través de la iniciativa solidària "1 origami = 1 Euro", promoguda per la Mútua General de Catalunya. El centre educatiu ha aportat 1.227 origamis, superant el repte inicial de 1.000 figures de paper.

La Fundació Mútua General de Catalunya té previst donar 1 euro per cada origami amb forma de grua recollit, fins a un màxim de 50.000 euros. La contribució urgellenca serà doncs de 1.227 euros. Les figures de paper s'han hagut de fer arribar personalment o per correu postal abans del 12 de desembre a la seu central de l'entitat, ubicada a Barcelona, o a qualsevol de les oficines d'arreu del país.

El Col.legi La Salle va centrar la participació en la iniciativa en els alumnes de primer i segon curs, tot i que l'han feta extensiva als companys i famílies que s'hi han volgut adherir. La direcció del centre ha volgut felicitat tothom qui ha fet possible la fita. La proposta s'ha valorat molt positivament "com una bona ocasió per treballar el valor de la solidaritat entre els alumnes, d'una manera lúdica, creativa i, alhora, educativa".