Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Òscar Ordeig valora positivament la dotació econòmica per al túnel de Tres Ponts

Òscar Ordeig valora positivament la dotació econòmica per al túnel de Tres Ponts

El diputat del PSC celebra l'acord de la Comissió de Territori per garantir els recursos per iniciar les obres enguany. El parlamentari ha destacat la tasca feta per la Plataforma d'Afectats, veïns i usuaris de la C-14
Xarxes de seguretat a la C-14, a Tres Ponts
30/03/2016 11:52

El diputat del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Parlament de Catalunya, Òscar Ordeig, ha celebrat el compromís de la Comissió de Territori per garantir els recursos necessaris per a la licitació i l'inici de les obres del túnel de Tresponts, a la C-14, incloent-lo en els pressupostos del 2016.

Ordeig ha agraït "la bona feina" feta per la Plataforma d’Afectats, els veïns i la ciutadania que utilitzen aquesta via i que han reclamat durant anys la construcció del túnel per evitar la caiguda de roques i els danys personals i materials del recorregut. Així mateix, també ha valorat positivament l’aprovació per unanimitat de la Proposta de Resolució del Grup Socialista per a la construcció de la infraestructura, però ha advertit que controlarà que els compromisos adquirits "no siguin un nou intent de fer volar coloms, com ens hem trobat ja en massa ocasions”.

La iniciativa del PSC ha estat aprovada un cop negociades i transaccionades les esmenes presentades pel grup de Junts pel Sí. Ordeig ha destacat que “finalment, la Comissió ha aprovat el text pràcticament tal i com el van presentar al mes de gener, fent especial èmfasi en la necessitat d’incloure aquesta obra en els comptes del Govern d’aquest any per tal de garantir que aquesta infraestructura, necessària per a la seguretat vial a la C-14, no es quedés com un projecte més al calaix”.

Ordeig ha recordat que “el tram de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost és un dels punts de la xarxa viària catalana més perillós i amb més concentració d’accidents”.