Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Patinatge Artístic La Seu i el CHPA Cadí materialitzen la seva unió

El Patinatge Artístic La Seu i el CHPA Cadí materialitzen la seva unió

Amb la fusió, el CHPA Cadí-La Seu esdevé un dels clubs més grans de la demarcació de Lleida. L'objectiu del treball serà "fer créixer el patinatge a la ciutat"
Alguns dels primers certificats de la temporada (Foto: CHPA Cadí-La Seu d'Urgell)
15/02/2017 11:35

Després de més d’un any de col·laboració tècnica i esportiva entre el Patinatge Artístic la Seu d’Urgell i el CHPA Cadí, ambdós clubs han decidit fusionar-se per iniciar "una nova etapa de treball i de projecció del patinatge a la ciutat". Cal destacar que amb la fusió, el CHPA Cadí-La Seu esdevé un dels clubs més grans de la demarcació de Lleida.

La tasca conjunta que s'ha dut a terme els últims mesos ha portat a la integració de les entitats, gràcies a l'acord dels socis que, per majoria, han optat per la unió per tal de potenciar el patinatge artístic, un dels esports individuals més practicats a la Seu.

Primer Certificat de la temporada 

En un altre ordre de coses, el passat 12 de febrer es van dur a terme a Juneda els primers certificats de la temporada de patinatge artístic. Un gran nombre de patinadores del CHPA Cadí-La Seu van realitzar les proves d’aptitud necessàries per superar els diferents nivells, des del 'C' fins a Debutants.

Els resultats han estat molt positius i la bona valoració dels tècnics fa preveure que en les competicions que s’iniciaran el 18 i 19 de febrer se'n podrà fer un bon balanç, fruit de l'esforç realitzat pels esportistes i els entrenadors.