Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Pediatria dels Pirineus, Premi a la Millor Experiència en la 5a Jornada del Pla de Salut de Catalunya

Pediatria dels Pirineus, Premi a la Millor Experiència en la 5a Jornada del Pla de Salut de Catalunya

El Departament de Salut guardona el projecte urgellenc per la seva pàgina web. L'equip ha recollit la distinció aquest divendres a Sitges
Pediatria dels Pirineus, Premi a la Millor Experiència
27/11/2015 19:50

La cooperativa Pediatria dels Pirineus ha rebut el Premi a la Millor Experiència en el marc de la 5a Jornada del Pla de Salut de Catalunya. El Departament de Salut de la Generalitat ha reconegut així la tasca duta a terme pel projecte urgellenc d'atenció pediàtrica i, concretament, per la seva pàgina web.

El premi l'ha recollit l'equip de Pediatria dels Pirineus de mans del president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller de Salut, Boi Ruiz, en el marc de la jornada, que s'ha celebrat a Sitges. El doctor Jordi Fàbrega, director mèdic del Sant Hospital i membre de Pediatria dels Pirineus, ha expressat l'"immens honor i enorme orgull" que suposa per a tots ells l'obtenció d'aquest reconeixement, que també fa extensiu a tot l'equip de l'hospital urgellenc.

El diploma s'ha concedit per la comunicació 'Les TICs com a eina de suport en l'atenció pediàtrica. Web de Pediatria dels Pirineus, amb consultori virtual i xarxes socials'. A banda de Jordi Fàbrega, el treball també l'han realitzat Glòria Ruiz, Tatiana Valencia, Òscar Rosell, Joaquín Astete, Neus Méndez, Antonia Parra, Albert Font, Isabel Carvajal i Josep Serrat.