Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'Petits habitants dels boscos del Pirineu', nou llibre de l'Escola Municipal d'Art de la Seu

'Petits habitants dels boscos del Pirineu', nou llibre de l'Escola Municipal d'Art de la Seu

Publicat per Edicions Salòria, l'obra és la sisena de la col•lecció Boscart, en què les il•lustracions van a càrrec dels alumnes d'aquest centre municipal
Portada del llibre 'Petits habitants dels boscos del Pirineu'
08/08/2019 12:35

L'Escola Municipal d'Arts Plàstiques de la Seu d'Urgell ha impulsat la publicació del llibre 'Petits habitants dels boscos del Pirineu'. Editat per Edicions Salòria, el llibre descobreix els peixos, els amfibis, els rèptils, els mol·luscs, els aràcnids, els miriàpodes i els invertebrats aquàtics del Pirineu i inclou il·lustracions fetes per alumnes del centre municipal i textos curts de caràcter divulgatiu escrits per la directora de l'escola, Josepa Travé. Els impulsors del volum destaquen que és "un tipus de llibre d'allò més interessant per aprendre biologia bàsica i per admirar els preciosos dibuixos d'aquests joves però talentosos artistes".

Els il·lustradors d'aquest volum han estat Inès Fernandes, Eva Bodet, Paula Ribó, Jan Francisco, Maria Rebés, Irina Contijoch, Núria Tàpies, Ruth Garreta, Pere Melé, Sara Martínez, Patrícia Romero, Sara Martí, Abril Obiols, Mònica Solé, David Paredes, Sara Garreta, Berta Parra, Maria Urban, Laia Barrio, Neus Fenés, Martí Baqué, Marc Pino, Daina Arqued, Guiu Contijoch, Cesc Seira, Azuka Mbelu, Yara Amenós, Ruth Baraut, Montse Massana, Laura Rabasa, Jana Calvet, Martí Acosta, Albert Ruf, Natàlia Castilla, Jana Cortés, Laia Pino, Ares Tomàs, Júlia López, Alejandro Real, Anna Rebés, Carles Caballero, Pau Martí, Marta Guilermo, Alba Castiñeiras, Pau Piñol, Solenn Valls, Dimes Leiva, Maria Benet, David Feijoo, Arlet Sanllehí, Laia Sala, Ingrid Caballero, Jana Vilana, Jana Calvo, Paula Tarrés, Elisenda Vidal i Joan Pau Alderete.

Col·lecció Boscart

Es tracta del sisè volum de la col·lecció Boscart, en què les il·lustracions sempre van a càrrec dels alumnes d'entre 6 i 17 anys de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques de la Seu d'Urgell. La col·lecció es va engegar el 2011 i els altres cinc llibres han servit per fer conèixer els ocells, els mamífers, els insectes, els bolets i la flora del Pirineu.