Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / PEUSA permet reduir la potència contractada a empreses i autònoms durant l'alerta sanitària

PEUSA permet reduir la potència contractada a empreses i autònoms durant l'alerta sanitària

La mesura s'adreça a aquells casos en què l'aturada causa una reducció del consum. Tan bon punt recuperin l'activitat habitual, els usuaris podran recuperar la seva potència habitual sense cost afegit
Punt de recàrrega de PEUSA per a vehicles elèctrics, a la Seu
20/03/2020 17:50

Atesa la situació excepcional de la crisi per coronavirus, PEUSA ofereix als seus clients d’empresa i autònoms la possibilitat de reduir a partir d’avui divendres la potència contractada i durant un període determinat de temps.

Aquesta mesura està pensada per a casos en què l’activitat productiva i econòmica s’ha reduït i, per tant, és oportú rebaixar la potència elèctrica durant un període determinat de temps. Tan bon punt es retorni a la normalitat, es podrà recuperar la potència contractada originalment i sense cap cost addicional per al client, perquè serà la comercialitzadora qui assumirà aquesta despesa.

La intenció de la companyia és oferir aquesta opció a tots els clients, possibilitat que estan planificant i sol·licitant a totes les empreses distribuïdores. Reduir la potència està limitat a un període d’un any, si bé la distribuïdora de la zona, i de la qual depenen la majoria dels seus clients, ha eliminat aquesta restricció donat l’estat d’alarma en què ens trobem.

Els usuaris poden sol·licitar la reducció de potència temporal a través dels canals no presencials de PEUSA:

Correu electrònic: comercialitzacio@peusa.org

Telèfon gratuït d’atenció al client: 900 373 884