Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Pireníssim i l'Hotel Balneari Banys de Sant Vicenç rebran el Diploma Turístic de Catalunya

Pireníssim i l'Hotel Balneari Banys de Sant Vicenç rebran el Diploma Turístic de Catalunya

La cerimònia de lliurament dels guardons es farà el 12 de desembre La Generalitat de Catalunya reconeix la tasca de promoció del territori i la trajectòria i oferta turística
Pireníssim
25/11/2011 09:55

El projecte Pireníssim ha estat reconegut pel departament d’Empresa i Ocupació amb el Diploma Turístic de Catalunya. La iniciativa de promoció del territori, que aplega les comarques de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, a més de la Val d’Aran, gira entorn el formatge.

Pireníssim està subvencionat fins a finals d'aquest any pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’Ajuts a Projectes Innovadors. Els promotors ja busquen nous actius i introduir novetats perquè la iniciativa tingui continuïtat. Segons ha explicat el seu coordinador, Francisco J. Cáceres “ la marca turística que quedarà és molt potent, amb un potencial que pot créixer i servir de motor per a la promoció del territori de manera conjunta, afavorint, a més, la desestacionalització”.

La cerimònia de lliurament dels guardons d’enguany tindrà lloc el proper 12 de desembre al Palau de la Generalitat, amb la presència del president català, Artur Mas. En el mateix acte, també rebrà el Diploma Turístic de Catalunya l'Hotel Balneari Banys de Sant Vicenç, al municipi del Pont de Bar. L'establiment serà reconegut per la seva trajectòria i oferta turística.

Activitats de Pireníssim

D’altra banda, i dins de les activitats de Pireníssim, aquesta setmana s’ha realitzat a la seu del Conselh Generau d’Aran, una Aula de Tast de formatges del Pirineu, adreçada a professionals del sector de la restauració que han participat del projecte a la Val d’Aran. El taller ha anat a càrrec d’Antoni Cot “Bouquet Aromes” i ha comptat amb una vintena de participants, que van tenir l’oportunitat de conéixer com es treballa en l’elaboració de formatges, quin és el millor moment per a la seva elaboració i com maridar els formatges amb diferents vins.