Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Pirineus Creatius fa xarxa mitjançant un intercanvi amb Mèxic

Pirineus Creatius fa xarxa mitjançant un intercanvi amb Mèxic

La pedagoga Dasha Lavrinenko duu a terme una visita de treball a l'escola de música Instituto Artene. L'acció forma part del projecte '7 trails for mixity' i també hi participen Sud-àfrica i l'Índia
Estada d'intercanvi de Pirineus Creatius a Mèxic
19/05/2019 11:40

L’Associació Juvenil Pirineus Creatius duu a terme aquest mes de maig un intercanvi a Mèxic. Dasha Lavrinenko, pedagoga i artista de l'entitat catalana, fa aquests dies una vista de treball a la capital, Mèxic DF, concretament a l'escola de música Instituto Artene, que va ser fundada ara fa 40 anys pel reconegut director musical César Tort.

Pirineus Creatius forma part actualment d’una xarxa internacional d'organizacions artístiques que treballen l’art tot enfocant-lo a la diversitat. Un dels projectes d’aquest any consisteix en visitar els socis del projecte 7 trails for mixity i observar quines metodologies treballen, per aprendre d’aquesta experiència. Durant els primers dies, Lavrinenko ja ha estat assistint a les diferents classes i ha pogut experimentar amb instruments autòctons de la zona.

Com a continuació d'aquest projecte, durant el mes d’agost un grup de joves de l’Alt Urgell participarà de l’intercanvi juvenil, per poder gaudir dels resultats de la recerca feta a Mèxic, Sud-Àfrica, l'Índia i Catalunya. L'objectiu és aprendre a "utilitzar l’art per treballar la diversitat de la millor manera possible", expliquen.