Sou a: Inici / Notícies / Podi de Gerard Gombau al Campionat Internacional Valle de Piélagos

Podi de Gerard Gombau al Campionat Internacional Valle de Piélagos

El jove karateka urgellenc signa una nova actuació brillant en un torneig amb més de 600 competidors Anna Garcia Gómez també va tenir una participació destacada amb un quart lloc

Gerard Gombau - Valle de Piélagos 2015
04/05/2015 12:28

El Karate Kobudo Pirineus segueix sumant bons resultats en competicions nacionals i internacionals. Gerard Gombau s'ha penjat una medalla de bronze al Campionat Internacional Valle de Piélagos, a Cantàbria. Un torneig que compta amb més de 600 competidors vinguts d'arreu d'Espanya, Portugal, Marroc, Andorra, Itàlia i França, entre d'altres països.

Després de perdre a la primera ronda amb el segon classificat, Gombau va entrar a la repesca amb una gran actuació ja que va fer 5 kates gairebé consecutius i va eliminar tots els seus rivals, inclòs el flamant subcampió d'Espanya, fins arribar a la final.

Anna Garcia Gómez també ha tingut una actuació molt destacada i va arribar a lluitar pel 3r lloc, tot i que finalment va ser eliminada per una competidora de l'equip del Marroc i va quedar en quarta posició de la seva categoria.