Sou a: Inici / Notícies / Podi d'Oriol Cuadrat a la primera prova de la Copa Catalana de descens de BTT, a Avià

El ciclista del CC Arfa-Ribera d'Urgellet fa un tercer lloc en categoria infantil. Àlex Blanco, setè en màster 30

Oriol Cuadrat, al podi infantil de la Copa Catalana de DH a Avià (CC Arfa-Ribera d'Urgellet)
20/04/2021 11:30

L'urgellenc Oriol Cuadrat ha fet podi a la primera prova de la Copa Catalana de descens de BTT, que es va disputar diumenge passat dia 11 a Avià (Berguedà). El representant del Club Ciclista Arfa-Ribera d'Urgellet va fer un tercer lloc en la seva categoria, infantil, amb un temps de 2min10s46, a 16 segons del guanyador, Till Alran, del Team X1 Racing. El segon lloc va ser per a Max Alran, del mateix equip.

El CC Arfa-Ribera d'Urgellet també va ser present a la categoria màster 30, en la qual Àlex Blanco va fer el 7è millor temps (2:22.44), a menys de 15 segons del guanyador, Pasqual Canals (MC Sant Andreu de la Barca). El podi en aquesta franja d'edat el van completar Daniel Vázquez (Multibike Lleida) i Jesús Rodríguez (Maresme Tropical).

D'altra banda, en júniors, Andreu Estany va quedar 21è, mentre que el cerdà Jordi Boix (CC Bellver) va ser 15è. El guanyador va ser Pau Menoyo (Bike Abadesses).

La categoria Elit, amb nivell màxim

La prova va comptar amb participants d'arreu de Catalunya i també amb alguns dels millors especialistes internacionals. En la categoria Elit va vèncer el francès Thibaut Daprela (US Cagnes), bicampió del món júnior, que va fer el descens en només 1min49s91. El segon lloc va ser pel també francès Dylan Levesque (Team X1 Racing), amb 1:54.03; i el tercer, pel belga Martin Maes (GT Factory) amb 1:55.12. Amaury Pierron, guanyador de la Copa del Món l'any 2018, va quedar quart. El millor classificat català, en cinquè lloc, va ser Ignasi Jorba (MC Sant Andreu de la Barca).