Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Podis urgellencs a la Pirineu XS 2015

Podis urgellencs a la Pirineu XS 2015

Gerard Palomo (UEU) va vèncer en cadets i Jordi Majoral (CEFUC) va ser tercer en juvenils. En infantil femení, Urgell Torrent i Júlia Palomo van quedar segona i tercera respectivament
Urgell Torrent i Júlia Palomo, al podi de la Pirineu XS (Foto: Mariona Olivella)
25/09/2015 11:55

La Pirineu XS, la cursa de muntanya infantil que s'organitza a Bagà en el marc de la Ultra Pirineu, ha comptat novament amb representants de la Seu, que van sumar diversos podis. La prova va aplegar principalment joves corredors i corredores del Berguedà, la Cerdanya i l'Alt Urgell.

L'urgellenc Gerard Palomo, de la UEU, va ser el guanyador de la categoria cadet, en marcar un millor temps de 30min55s. De la seva part, l'esportista del CEFUC Jordi Majoral va finalitzar tercer en júniors, la màxima categoria de la Pirineu XS. Majoral, amb un temps d'1.07:18, va arribar a 22 segons del guanyador, Ricardo Cherta.

En noies, les representants de la UEU, Urgell Torrent i Júlia Palomo van aconseguir el segon i el tercer lloc de la categoria infantil. Totes dues van completar la distància programada en un temps aproximat de 35 minuts. La guanyadora va ser Sujata Casillanis (CA Calella); i el guanyador masculí, el berguedà Ot Ferrer.

La cursa, organitzada pel club Mountain Runners del Berguedà, també inclou les categories poltres, prebenjamí, benjamí i aleví, dins de l'objectiu de promocionar les curses de muntanya entre els més joves.