Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Presentació a la Seu del llibre 'Ocells', de Dani Gómez

Presentació a la Seu del llibre 'Ocells', de Dani Gómez

L'obra il·lustrada es dóna a conèixer avui divendres a les 6 de la tarda a la Biblioteca Sant Agustí. És el segon volum de la col·lecció 'Animalades', de Salòria
'Ocells' (Dani Gómez)
26/07/2019 12:40

La Biblioteca Sant Agustí acull avui divendres, a les 6 de la tarda, la presentació d''Ocells', un llibre produït i il·lustrat pel barceloní Dani Gómez que ha estat publicat per l'editorial urgellenca Salòria. De fet, aquest és el segon volum de la col·lecció 'Animalades'.

Aquest llibre sobre els ocells, de 132 pàgines, ofereix un compendi de la diversa fauna d'aus que es pot trobar arreu de Catalunya, amb textos breus i els dibuixos d'aquest il·lustrador de Sant Andreu del Palomar. El projecte té l'objectiu principal de donar a conèixer aquestes espècies als infants, però també pot servir per millorar els coneixements dels adults sobre els ocells. Per això, té un format quadrat de 17x17 cm, amb tapa dura, per tal que es pugui portar fàcilment a les excursions a la natura.

Els ocells que es pot trobar als boscos del Pirineu i de l'interior de Catalunya hi tenen especial protagonisme, però també hi són presents espècies eminentment marines, com per exemple el gavià. Dani Gómez espera poder donar continuïtat a aquesta col·lecció per divulgar la fauna autòctona del país.