Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Presentació anual de la memòria de la síndica municipal de greuges de la Seu d'Urgell

Presentació anual de la memòria de la síndica municipal de greuges de la Seu d'Urgell

Anna Martí donarà a conèixer aquest dilluns al ple municipal l'activitat del darrer any. La sessió plenària està prevista a les 7 del vespre
Anna Martí, síndica de greuges de la Seu d'Urgell (Foto d'arxiu)
28/02/2020 17:50

La sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell acollirà aquest dilluns, a les 7 del vespre, un ple extraordinari dedicat a la presentació de la Memòria 2019 de la síndica municipal de greuges de la Seu d'Urgell, Anna Martí. En la sessió plenària s'exposaran les consultes i queixes rebudes per la defensora del ciutadà al llarg de l'any passat.

Aquest és el segon any que Martí està al capdavant de la sindicatura urgellenca, a la qual va accedir el febrer de 2018. La institució té com a objectiu defensar els drets de la ciutadania en relació amb l'Ajuntament i els organismes que en depenen. Els urgellencs i urgellenques s'hi poden adreçar quan se senten agreujats per alguna actuació o resolució de l'administració local.

La síndica de greuges de la Seu disposa d'un espai propi dins de l'edifici consistorial. L'horari d'atenció és de les 10 del matí a les 12 del migdia, els dimarts i divendres. També es poden concertar entrevistes a hores convingudes.