Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Presentada a Puigcerdà la pel·lícula de la Volta Cerdanya Ultrafons

Presentada a Puigcerdà la pel·lícula de la Volta Cerdanya Ultrafons

Unes 300 persones van assistir al Museu Cerdà al visionat del film sobre l'edició 2014
13/01/2015 17:39

La Volta Cerdanya Ultrafons ha fet una presentació a Puigcerdà de la pel·lícula dedicada a l'edició 2014 de la cursa de resistència. L'acte va aplegar, aquest divendres passat, unes 300 persones al Museu Cerdà de Puigcerdà.

Amb el lema "Molt més que una cursa", el film vol deixar testimoni de la ràpida consolidació de la VCUF, apadrinada per Kilian Jornet, i del seu vessant humà, tant pel que fa als corredors com als organitzadors, col·laboradors i voluntaris. L'obra ha estat creada per Xavier Casillanis, Jordi Ferret, Àngel Rufí i Roger Sales, professionals reconeguts del món audiovisual. No compta amb cap narrador en veu en off, sinó que es basa en la narrativa pròpia de les imatges i els seus protagonistes, que amb les seves declaracions ens ensenyen a la perfecció tot allò que es va viure a la Cerdanya entre el 6 i el 12 de juny de 2014.

L'èpica de les curses d'ultraresistència, la participació activa i imprescindible dels voluntaris, la presència dels indis tarahumares i d'una llegenda com el corredor americà Pablo Vigil, són alguns dels elements que configuren aquest film que vol servir també per promocionar futures edicions.

Eduard Jornet, organitzador i coordinador de la cursa, va ser l'encarregat de presentar la pel•lícula. Jornet va agrair el paper del cos de voluntaris, de tots els municipis de la Cerdanya, sels cossos de seguretat de les diferents àrees, sels patrocinadors i de les institucions.