Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Presentada la candidatura de Compromís X La Seu a les eleccions municipals

Presentada la candidatura de Compromís X La Seu a les eleccions municipals

Òscar Ordeig encapçala "una llista jove i amb l'experiència necessària per assegurar un Ajuntament eficaç" Els primers llocs els ocupen Conxita Rabasa, Toni Nadal, Paqui Gómez, Miguel Perruca, Joan Barrera i Anna Moreno
Compromís x la Seu - Foto de la candidatura
21/04/2015 13:04

Compromís X la Seu ha donat a conèixer la candidatura completa per a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig. La llista està encapçalada per Òscar Ordeig, diputat i doctorat en Administració i Direcció d’Empreses, que es presenta "amb ganes de servir a la ciutat des de la transparència i l'honradesa". 

La proposta, en què es destaca "la vocació de servei", compta en els primers llocs amb Conxita Rabasa, mestra i psicopedagoga, "amb una gran capacitat de diàleg i forjadora de consensos; coneixedora de La Seu i la seva gent". La segueixen Toni Nadal, vinculat al sector de la construcció, i Paqui Gómez, treballadora de l'Hospital de la Seu. "Són dues persones molt conegudes a la ciutat per les seves respectives ocupacions i apreciades per tots els que els coneixen", remarca Ordeig.

Miguel Perruca i Joan Barrera, dos joves universitaris, l’un amb estudis d’Administració d’empreses i extreballador de caixa d’estalvis, i l'altre enginyer geòleg i empresari, també formen part de la candidatura. "Volen posar el seu gra de sorra per assegurar un millor funcionament dels serveis públics", es destaca. Per la seva banda, Anna Moreno aportarà "la seva vàlua professional des de l'empresa familiar".

Altres noms de la llista són Rosy Baladamenti i Vanessa Mangas, treballadora fronterera i mestra respectivament, "que ajudaran a millorar les condicions de treball dels fronterers i treballaran a favor de l'educació i les AMPA a la nostra ciutat", afirmen.

La candidatura compta amb la presència també de Joaquim Boquet, professor de música; Ivan Vigo, mestre de l'escola la Valira; Isabel Perera, responsable d’una gestoria administrativa; Queralt Perera, mestra i directora de l'escola la Valira; i Carlota Valls, llicenciada en Dret i Pedagogia i coneguda activista a favor dels col•lectius més desfavorits.

Tanquen el llistat "persones que van fer possible la Seu que avui gaudim", segons Ordeig. En formen part Joan Ganyet, l'alcalde de la transformació de la ciutat entre 1983 i 2003, juntament amb Santi Mallol, Vicenç Ripoll o Lluís Sanchez.

Òscar Ordeig sostè que es tracta "d'una candidatura integrada per gent vocacional que es defineix de canvi, amb voluntat de servei i amb ganes de fer de La Seu una ciutat de qualitat per viure i treballar".

 
La llista completa:

1 – Òscar Oscar Ordeig
2 – Concepció Rabasa Castellarnau
3 – Antoni Nadal Majoral
4 – Francisca Gomez Raya
5 – Miguel Perruca Martín
6 – Joan Barrera Aranda
7 – Ana Moreno Bautista
8 – Rosa Maria Badalamenti Gonzalez
9 – Vanessa Mangas Sansa
10 – Joaquim Boquet Estruch
11 – Ivan Vigo Babot
12 – Isabel Maria Perera Martín
13 – Vicenç Ripoll Miguel
14 – Queralt Perera Parramon
15 – Lluís Sánchez Cortés
16 – Carlota Valls Albiol
17 – Joan Ganyet Solé
Suplents:
18 – Santiago Mallol Tuca 19 – Silvia Rosas Heras 20 – Mari Carmen Jorquera
21 – Marga Casellas Puigdevall 22 – Anna González Alart 23 – Carles Benito Ruiz 24 – Pilar Buisán Gil
25 – Gerard Sureda Noceta 26 – Ester Novillo Tarres 27 – Laia Coll Crouseilles 28 – Jordi Mas Ortega