Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Presentats els equips de l'EDFOR de la temporada 2016-2017

Presentats els equips de l'EDFOR de la temporada 2016-2017

L'entitat urgellenca, que celebra el 20è aniversari, compta enguany amb 178 jugadors de diverses categories de base. La directiva fa una crida a la col·laboració perquè es pugui renovar la junta l'any vinent
Presentació de l'EDFOR 2016-2017
24/10/2016 18:40

L'Escola de Futbol Orgèl·lia (EDFOR) ha presentat aquest diumenge els equips de la temporada 2016-2017, en un acte que ha omplert la grada del Camp Municipal de futbol de la Seu. L'entitat urgellenca compta enguany amb 178 jugadors, repartits entre les diferents categories de base.

L'acte va comptar amb la intervenció del regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu, Isidor Alberich, que va felicitar l'EDFOR pel seu 20è aniversari i per la gran tasca feta durant aquestes dues dècades per facilitar que infants i joves de diverses generacions hagin pogut formar-se en el món de l'esport i, concretament, en les competicions de futbol de base. Alberich considera que les xifres de jugadors demostren el potencial que també té el denominat esport rei a la Seu, i ha aprofitat per incidir en la importància que la pràctica del futbol vagi acompanyada de valors. Per al regidor, "de vegades algunes actituds que veiem en les grans estrelles no són prou extrapolables als infants, i cal ensenyar-los que, per damunt de guanyar o perdre, el més important és gaudir-ne i el respecte pel rival i pels companys; no pas voler ser una estrella".

El vicepresident de l'EDFOR, Ermengol Colell, ha celebrat el retorn de La Seu FC a la competició, ja que serveix de plataforma perquè els jugadors que ho desitgen puguin seguir jugant sense haver de marxar de la ciutat després de completar l'etapa de juvenils. Puig ha aprofitat per demanar la implicació de pares i mares en el club, per tal que la temporada vinent es pugui renovar parcialment l'organigrama de la junta directiva i garantir la continuïtat de la tasca actual.

De la seva part, el delegat de la Federació Catalana de Futbol a l'Alt Pirineu i Aran, Jordi Grau, s'ha felicitat del fet que s'hagi arribat als vint anys d'activitat de l'EDFOR, en els quals també hi ha tingut un paper important. Grau valora positivament la feina que es fa actualment amb la base, tant a l'entitat urgellenca com a la resta de clubs de base pirinencs.