Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Previsions d'ocupació entorn del 70% pel pont de Tots Sants a l'Alt Pirineu

Previsions d'ocupació entorn del 70% pel pont de Tots Sants a l'Alt Pirineu

Tanmateix, el nombre d'hotels que obriran durant aquests dies no arriba al 60% La temporada de bolets i les fires i tradicions, atractius d'aquests dies a les comarques de muntanya
Hotel Andria
30/10/2012 18:45

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una ocupació entorn del 70% pont de Tots Sants a les comarques del Pirineu, en la línia del que va succeir a la majoria de comarques de muntanya pel pont del Pilar.

La millor ocupació turística es produirà en hotels, turisme rural i bungalous. En el còmput també es té en compte l'ús de les segones residències. Un dels centres d'atenció és la temporada de bolets, que s'ha recuperat després de les darreres pluges, juntament amb les fires i tradicions de tardor, com és el cas de la Fira de Tots Sants d'Oliana.

El Patronat confia que, si el temps acompanya, el nombre final de reserves sigui superior, atesa la major tendència a contractar a última hora. La majoria de visitants d'aquests dies seran de Catalunya mateix.

Els percentatges d'ocupació, però, venen condicionats pel fet que, segons la Federació d'Hostaleria, per aquest pont de Tots Sants no arribaran ni al 60 % els establiments oberts. El gremi hoteler ha remarcat que els establiments han ajustat els preus per poder omplir i intentar captar el públic de proximitat, que està a l'espera de l'inici de la temporada d'esquí.

Activitats

Entre d'altres activitarts, a Tremp el dia 3 tindrà lloc la Fira del Codony; i a Sant Llorenç de Morunys, els dies 3 i 4 se celebrarà la 4a Fira d'Ous d'euga i el segon mercat del pagès. Sort acollirà per aquestes mateixes dates la Fira de Tardor i la VIII Mostra de l'Ovella Xisqueta.

De la seva banda, al poble de Burg, al Pallars Sobirà, tindrà lloc de l’1 al 3 de novembre el Festival Escudella, en què es barregen diferents ingredients de música, dansa, gastronomia i ball a la plaça.