Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Primer aniversari de la reobertura de l'aeroport Pirineus-La Seu d'Urgell

Primer aniversari de la reobertura de l'aeroport Pirineus-La Seu d'Urgell

Ricard Font presideix aquest dissabte la celebració, que començarà a les 11 del matí L'Aero Club Barcelona Sabadell anuncia que pròximament impartirà cursos de pilot privat i farà cursets d'iniciació i batejos de l'aire
Aeroport - 1r aniversari reobertura
17/06/2011 18:04

El director general de Transport i Mobilitat, Ricard Font, juntament amb l’alcalde de La Seu d’Urgell, Albert Batalla, presidirà aquest dissabte la celebració del primer aniversari de la reobertura de l’aeroport Pirineus-La Seu d’Urgell. Amb motiu d'aquesta efemèride, s'obrirà les instal.lacions i hi haurà taxes gratuïtes per als avions durant tot el dia.

A més a més, coincidint amb l'acte de celebració pel reinici de l'activitat al camp de vol pirinenc, l'Aero Club Barcelona Sabadell presentarà, entre les 11 del matí i les dues del migdia, les propostes que començarà a desenvolupar a partir d'ara a l'Aeroport Pirineus-La Seu d'Urgell.

L'entitat impartirà pròximament cursos de pilot privat d'avió, a més de cursets d'iniciació de tres hores de durada i batejos de l'aire. Una altra activitat que durà a terme  l'Aero Club Barcelona Sabadell són cursos per a pilots de les comarques de la demarcació de Lleida i d'Andorra que ja tenien la llicència de vol i que desitgen recuperar-la.

Les instal.lacions de vol alturgellenques acolliran dos dels avions de l'entitat: un Cessna 172 de quatre places, matrícula EC-DAE, que porta incorporat un silenciador per limitar les emissions acústiques, i un Robin de dues places, matrícula EC-HMF.

La previsió és que a més dels dos avions amb base a l'aeroport Pirineus-La Seu d'Urgell, altres aeronaus hi aterrin, ja que la Federació Aèria Catalana ha fet una crida per celebrar el primer aniversari de la reobertura de la instal·lació aeroportuària.