Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Primer plenari infantil a l'Ajuntament de Baix Pallars

Primer plenari infantil a l'Ajuntament de Baix Pallars

La sessió ha servit per millorar la coneixença mútua entre els escolars del municipi, que té 28 nuclis agregats. S'hi ha presentat propostes com ara la millora dels espais infantils i de la piscina de Peramea
Ple infantil a Gerri de la Sal (Foto: Aj. Baix Pallars)
30/10/2019 12:55

L'Ajuntament de Baix Pallars ha celebrat aquest dilluns, a Gerri de la Sal, el seu primer plenari protagonitzat per infants. Aquest municipi, el més meridional del Pallars Sobirà, té 28 nuclis agregats i això fa que molts dels nens d'aquests pobles no es coneguin, de manera que aquest acte polític ha servit perquè estableixin relacions entre ells.

Després de la presentació, els escolars van celebrar una sessió plenària a la qual hi portaven propostes de millora pel municipi. Entre aquestes hi ha la millora dels espais infantils, l'accessibilitat a les zones de gent gran, la instal·lació de llums de Nadal, arreglar la piscina de Peramea o bé millorar l'estat dels bancs.

Anna Sentinella, alcaldessa de Baix Pallars, ha dit que han pres nota de totes les propostes i estudiaran quines són les més factibles de dur a terme. Equip de govern i infants s'han emplaçat a una nova sessió plenària per a nens i joves d'aquí a sis mesos, per parlar de noves propostes i avaluar les ja presentades. El municipi té només uns 330 habitants fixos i una superfície de prop de 130 km2.