Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Primera promoció a l'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu

Primera promoció a l'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu

La Generalitat estudia ara equiparar els estudis al Marc Europeu de Referència
L'Institut Joan Brudieu - Entrada
29/10/2007 11:35

L’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell, que va posar-se en funcionament el curs 2003-2004, ha titulat enguany la seva primera promoció d’estudiants. El centre d’ensenyament va començar ara fa quatre anys amb grups d’alumnes de primer i segon curs d’alemany, anglès i francès. Alguns dels estudiants que van entrar directament per la prova d’anivellament al segon curs, aquest any han obtingut el Certificat d’Aptitud, que correspon al darrer nivell dels estudis de les escoles oficials d’idiomes.

El certificat d’Aptitud és reconegut per als mèrits en les proves d’oposició. El departament d’Educació treballa ara per fer-ne l’equivalència amb els nivells del Marc Europeu de Referència.

Segons han explicat fons de l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell, “si ara el certificat d’Aptitud és reconegut a totes les EOIs de Catalunya i de l’Estat Espanyol, una vegada hi hagi establertes aquestes equivalències, el Certificat d’Aptitud correspondrà a la franja B2 del Consell d’Europa”. En aquest sentit, el curs vinent els alumnes que aprovin el segon curs d’alemany, anglès o francès ja obtindran el certificat de valor europeu.