Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Primera trobada de "Dones, política i Pirineu' al Pallars Sobirà

Primera trobada de "Dones, política i Pirineu' al Pallars Sobirà

Des de la Secretaria de la Dona d’ERC del Pirineu es vol donar continuïtat aquest tipus de jornades i fer-les itinerants per tot el territori
Assistents a la trobada "Dones, política i Pirineu' al Pallars Sobirà (Foto: ERC)
24/05/2016 12:36

ERC del Pallars Sobirà ha organitzat aquest diumenge la jornada 'Dones, política i Pirineu' amb l'objectiu de donar a conèixer el Pallars. A l'acte també hi van ser presents representants de la formació republicana a l'Alt Urgell.

La proposta va comptar amb una visita cultural al monestir de Sant Pere del Burgal, a càrrec de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu i l’empresa Peperepep. Durant l'activitat es va posar de relleu la importància de la dona a l’edat mitjana i el poder dels comtats pallaresos en els segles passats. Posteriorment, es va dur a terme un dinar-tertúlia al restaurant Castellarnau d’Escaló, en el qual més d’una quarantena de persones van poder expressar les seves opinions i preguntes a les representants d'ERC Rosa Amorós, Mireia Mata i Ester Capella.

En el debat va quedar palès que el procés cap a la República Catalana és "una realitat". Els assistents també van reivindicar que el Pirineu es tingui més en compte. Finalment es va fer una crida perquè tothom vagi a votar el 26-J "perquè la veu d’ERC es faci sentir en tots els estaments polítics".

Des de la Secretaria de la Dona d’ERC del Pirineu es vol donar continuïtat aquest tipus de jornades i fer-les itinerants per tot el territori, "per continuar reforçant i potenciant el paper de la dona en política".