Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Procés participatiu a la Seu sobre el programa Òmnia

Procés participatiu a la Seu sobre el programa Òmnia

En la trobada hi han participat entitats i serveis, usuaris i tècnics relacionats amb el projecte a la nostra ciutat
Procés participatiu a la Seu sobre el programa Òmnia (Foto: Ajuntament de la Seu)
28/10/2019 18:15

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ha acollit aquest dilluns una sessió presencial del procés participatiu que ha obert la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, en col·laboració de la Direcció General de Participació Ciutadana, sobre el Programa Òmnia. La sessió, una de les 23 trobades presencials que organitza la Xarxa Òmnia a tot el país, ha tingut com a objectiu reflexionar i repensar com ha de ser el projecte en els pròxims anys.

En la sessió hi han participat entitats i serveis, usuaris i tècnics relacionats amb el projecte Òmnia a la nostra ciutat. També hi ha assistit la tinent d'alcalde d'Atenció de les Persones de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Marian Lamolla.

El procés participatiu per pensar l'Òmnia del segle XXI s'emmarca en el vintè aniversari de la seva creació.

Accés a les noves tecnologies

L’any 1999 la Generalitat va crear el programa Òmnia amb la finalitat de donar resposta a la necessitat creixent d’universalitzar l’accés a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Amb el pas del temps, el programa ha esdevingut una mesura de lluita contra la pobresa, afavorint la inclusió social, a través de l’aprenentatge digital, la vinculació de les persones al seu entorn i la orientació i inserció sociolaboral.

Es tracta d’un programa comunitari, de caire preventiu, socioeducatiu i d’acció directa. Hi ha 113 punts d’atenció distribuïts per tot el territori català.