Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Progrés de Coll de Nargó demana que es canviï els horaris dels plens municipals

Progrés de Coll de Nargó demana que es canviï els horaris dels plens municipals

Les darreres sessions s'han convocat a les 2 del migdia i a les 4 de la tarda L'oposició hi veu intencionalitat ja que a aquelles hores no hi poden assistir per motius laborals
Coll de Nargó
26/11/2013 09:36

El grup de Progrés de Coll de Nargó ha demanat que l’equip de Govern canviï els horaris de celebració dels plens municipals. L'oposició assegura que l'alcalde convoca les sessions a hores en què els regidors socialistes no poden assistir-hi per motius laborals. 

Segons Progrés, això "queda demostrat en la convocatòria de successius plens extraordinaris a les 14 hores, fet que impossibilita a la cap de llista a acudir els plens ja que es troba en plena jornada laboral". El ple d’aquest dilluns, dia 25, va ser convocat a les 16 hores, horari en que tots els membres del grup "es troben als seus respectius llocs de treball, atès que no tenen dedicació exclusiva al càrrec de regidor i que la seva font d’ingressos és aliena al consistori".

Des de Progrés interpreten que aquesta convocatòria "no té cap més argument que la voluntat de que el grup no assisteixi a aquest ple, ja que els temes no tenen una gran urgència perquè el ple s’hagi de convocar a les 4 i no a les 8 del vespre".

L'Ajuntament ha acceptat la pregunta plantejada aquest dilluns per Progrés i ha dit que estudiarà la possibilitat de tornar a convocar els plens al vespre. L'equip de govern ha demanat als regidors socialistes que trametin informació sobre els seus horaris laborals per verificar la necessitat del canvi.

El grup de l'oposició, en tot cas, emmarca aquest fet en un "menyspreu", ja que, afirma, "són reiterades les vegades en què les peticions i propostes del grup de Progrés han estat desestimades sense cap explicació, cosa que suposa un pas enrere pel benestar dels habitants del municipi". També lamenten que en algunes ocasions no se'ls ha informat d'activitats que tenen a veure amb l'Ajuntament.