Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Progrés demana novament un pacte de ciutat per defensar el Sant Hospital

Progrés demana novament un pacte de ciutat per defensar el Sant Hospital

El grup socialista lamenta que encara no han rebut resposta a la proposta d'acció unitària davant del Govern Ordeig reivindica aturar la previsió d'acomiadaments i mantenir els serveis actuals
Hospital de la Seu d'Urgell
24/07/2013 17:30

El grup municipal del PSC-Progrés a l'Ajuntament de la Seu ha demanat novament " que es convoqui urgentment tots els grups polítics" per aturar els acomiadaments i retallades previstos al Sant Hospital i "es pacti uns mínims" per al manteniment dels serveis actuals del centre urgellenc.

El grup socialista ha reiterat l'oferta per tal de fer un "gran pacte" entre tots els regidors municipals per defensar conjuntament l'Hospital davant de la Generalitat. Tanmateix, la formació ha lamentat en un comunicat que fins ara el president del Patronat del Sant Hospital, Albert Batalla, "no hagi donat cap resposta" a aquesta petició, feta ara fa un mes.

Al començament de juny, el portaveu de Progrés, Òscar Ordeig, va proposar un Pacte de Ciutat entre els diferents grups municipals i entitats de la Seu, per tal de “fer pinya” per defensar l’Hospital de la Seu, i "anar tots junts a explicar al President de la Generalitat, les dificultats de viure al Pirineu i la llunyania que implica dels centres hospitalaris més grans, a Lleida i Barcelona".

Des de Progrés es recorda que, en un estudi recent de la mateixa Generalitat de Catalunya, l’Hospital de la Seu va obtenir la pitjor nota de tots els hospitals de Catalunya pel què fa la valoració ciutadana. Aquest fet "obliga a fer replantejaments organitzatius i de funcionament urgents per millorar aquesta posició", conclou Ordeig.