Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Projecten un càmping de primera categoria a Castellciutat

Projecten un càmping de primera categoria a Castellciutat

Un promotor local ha iniciat els tràmits per construir l'equipament als terrenys de Sant Esteve L'Ajuntament matisa que el projecte encara és embrionari, però afirma que hi donarà suport
Castellciutat
30/08/2012 10:33

Castellciutat podria comptar en el futur amb un càmping de primera categoria. Segons una informació del diari Segre, un promotor, veí de la vila, està interessat a construir l'equipament turístic a la zona de Sant Esteve.

L'impulsor del projecte ja ha iniciat els tràmits a l'Ajuntament. Concretament, ha presentat el pla especial. Ara el consistori haurà de trametre la sol·licitud d'informe ambiental a la Generalitat, que hauria de permetre l'aprovació del pla.

En declaracions a RàdioSeu, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Jesús Fierro, ha matisat que, per les informacions de què disposen, el projecte encara està en fase embrionària i tan sols s'ha iniciat els tràmits per comprovar-ne la viabilitat ambiental.

En tot cas, Fierro assegura que si l'empresa tira endavant, comptaran amb el ple suport de l'Ajuntament, ja que a la Seu li interessa aquest equipament per posicionar-se a nivell turístic.

Segons les mateixes informacions, el projecte contempla una superfície de 43.000 m2 ampliables, que inclourien zona d'acampada i lloguer de bungalous, a més a més de piscina, bar restaurant, supermercat, zona de jocs i un gimnàs. Els terrenys agrícoles estan qualificats com a no urbanitzables, però el PGOU de la Seu contempla la possibilitat de construir-hi càmpings.