Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Promoció del projecte Moturisme als periodistes acreditats a la Rodibook 2018

Promoció del projecte Moturisme als periodistes acreditats a la Rodibook 2018

El programa de familiarització, que es duu a terme aquest diumenge i dilluns, ha inclòs un recorregut pel Pirineu, amb parada a la Seu d'Urgell
Periodistes que participen en la promoció del projecte 'Moturisme' (Foto: Diputació de Lleida)
03/09/2018 11:50

Un grup de periodistes duu a terme aquest diumenge i dilluns un viatge amb moto des de la Val d’Aran fins a la vall d’Àssua, passant pel Port de la Bonaigua i amb arribada a l’Alt Urgell a través del Port del Cantó. Durant el recorregut fan diferents parades a punts d’interès turístic i paisatgístic. A la Seu d’Urgell han gaudit d’una visita guiada pel centre històric de la població, els exteriors de la Catedral i la visita d’una formatgeria.

Aquest dilluns han reprès el viatge en direcció al Solsonès i, posteriorment, es dirigeixen a la comarca de la Segarra, on visitaran a Cervera l’espai expositiu dedicat als germans Márquez. Finalment, els periodistes viatjaran fins a Lleida ciutat. Tots els allotjaments on pernoctaran, a més dels àpats per dinar i sopar, formen part dels establiments acreditats al projecte “Moturisme”.

Al marge d’aquesta nova proposta, el Patronat de Turisme ha mantingut enguany, igual que en edicions anteriors, un punt d’informació del projecte “Moturisme” en l'espai Ara Lleida, instal·lat al pàrquing de l’antiga caserna militar de Vielha. Entre el material que s’ha distribuït hi ha el desplegable que conté informació detallada sobre 10 rutes moturístiques i 2.000 quilòmetres de recorregut per carreteres del Pirineu i les Terres de Lleida.

Més de 80 establiments adherits

El programa “Moturisme Ara Lleida” disposa de 84 establiments adherits, 50 dels quals són d’allotjament turístic i la resta, de restauració, cafeteria o museus. Aquest projecte estableix un sistema de garantia mitjançant un segell de qualitat. Els inscrits disposen a les seves instal·lacions d’una sèrie de serveis específicament pensats per atendre les necessitats dels motoristes i facilitar al màxim la seva comoditat.

La RodiBook és un esdeveniment no competitiu per carreteres obertes al trànsit pel Pirineu català i francès, amb punt de partida i d’arribada a Vielha. L’itinerari, d’uns 700 km, és sorpresa i canvia cada edició. L’esdeveniment ha comptat en aquesta edició amb més de 800 motoristes.