Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Prop de 300 joves a les activitats d'estiu de Món Natura Pirineus

Prop de 300 joves a les activitats d'estiu de Món Natura Pirineus

L'equipament pallarès ofereix camps de treball centrats en la preservació del medi
29/07/2014 17:46

Prop de 300 nens i adolescents participen a les Estades de Natura i Camps de Treball a MónNatura Pirineus Pirineus, al Pallars Sobirà. Del 7 de juliol al 7 de setembre l’equipament de les Planes de Son posa a l’abast dels participants l’oportunitat de conviure durant uns dies en un espai que permet prendre consciència de la importància que representa la conservació del medi.

Un any més, MónNatura Pirineus organitza un complet programa d’estiu a la natura per a nens i joves de 7 a 25 anys. L’oferta, lúdica i educativa al mateix temps, consta de les Estades Natura per als més petits i dels Camps de treball per a joves interessats a realitzar tasques de conservació i preservació de la natura.

La Fundació organitza els camps de treball i les estades de natura amb la finalitat que els nens i joves puguin realitzar activitats destinades a la seva educació i sensibilització envers la natura i el medi ambient, com ara recorreguts i sortides per la natura, observació i seguiment de fauna salvatge, visites culturals i lúdiques, jocs tradicionals i tallers.