Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Propostes culturals i de lleure a la Seu, en el marc del 5è Festival del Joc del Pirineu

Propostes culturals i de lleure a la Seu, en el marc del 5è Festival del Joc del Pirineu

L'organització preveu visites guiades amb el formatge i la música de Joan Brudieu com a protagonistes, a més de l'oferta de serveis termals a l’establiment Els Banys de Sant Vicenç
Propostes culturals i de lleure en el marc del Festival del Joc del Pirineu
28/02/2020 12:45

Turisme Seu organitza en el marc de la 5a edició del Festival del Joc del Pirineu de la Seu d’Urgell (6, 7 i 8 de març) una programació cultural i de lleure relacionada amb la gastronomia, la música i l’aigua, adreçada tant al públic visitant com al públic urgellenc. Les propostes, que tenen una relació directa amb el joc i la música -eix central del festival d’aquesta edició-, són "L’harmonia del formatge", "En clau de Seu" i "El so de l’aigua".  

La primera proposta són visites guiades a l’obrador de la formatgeria artesana L’Abadessa, ubicada al carrer dels Canonges, al centre històric de la ciutat. L'activitat tindrà lloc de deu del matí a tres de la tarda, i es farà en grups amb un màxim de 10 persones. La visita, que tindrà un cost de 5 euros per persona, també inclourà una degustació de formatges.

Pel que fa a la segona acció, anirà a càrrec de l'Oficina Turisme Seu i la conduirà un guia que farà descobrir als participants els petits secrets de la ciutat al voltant de la música i del mestre de capella Joan Brudieu, del qual enguany es commemoren els 500 anys del seu naixement. L’activitat tindrà un preu de 4 euros per persona.

Ambdues propostes són obertes al públic i cal fer-ne una reserva prèvia a Turisme Seu, trucant al telèfon 973 35 15 11 o bé enviant un .

Serveis termals

Durant tot el cap de setmana de celebració del Festival del Joc del Pirineu, els participants també tindran la possibilitat de poder gaudir, entre partida i partida, de diferents serveis termals, tant en parella com en família, a l’establiment Els Banys de Sant Vicenç.

L'oferta té quatre opcions: accés al circuit termal per a 2 adults (2 hores d’entreteniment pels infants amb jocs i servei de cangur, 70€/parella), banyera termal familiar (fins a 2 adults i tres infants, 35€/família), banyera familiar per tota la família (inclou un tractament de 50’ a escollir pels pares i 2 hores d’entreteniment pels infants amb jocs i servei de cangur, 134€/família) i piscina termal per a tota la família a les 13 hores i dinar al restaurant (40€/adult i 20€ infant).

L’horari d’aquests serveis serà de deu del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a les vuit del vespre. Per poder accedir-hi, caldrà fer una reserva prèvia amb 48 hores d’antelació a Turisme de la Seu, trucant al 973 35 15 11 o enviant un .