Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Prova pilot a Andorra per allargar la freqüència del Bus Exprés

Prova pilot a Andorra per allargar la freqüència del Bus Exprés

El transport públic funcionarà fins a les 10 de la nit en els dos sentits. Els serveis augmentaran els dissabte, amb la modificació de tres parades
Estació Nacional d'Autobusos d'Andorra (Foto: www.busandorra.com)
15/11/2019 14:20

El departament de Transports d'Andorra està duent a terme canvis en les noves línies de transport regular que es van redissenyar al setembre. Així, aquesta setmana s’han modificat tres parades de la Línia Exprés per millorar l’eficiència del tram: s’han anul·lat les parades "Terra Vella", en direcció Sant Julià de Lòria i “Pont de Tobira” en ambdós sentits, per tal que els autobusos no hagin de fer el gir a la rotonda. Així mateix, s’ha creat la parada “Rotonda Escaler”, també en direcció Sant Julià de Lòria, per donar servei a una zona que fins ara no en tenia. A més, els autobusos paren en els dos sentits de la marxa davant de l’Estació Nacional d’Autobusos, l’eix principal dels transports regulars del país.

Des de Transports també s'ha indicat que, a demanda de l’empresa explotadora, a partir de dilluns que ve, 18 de novembre, la freqüència de pas dels serveis dels dissabtes serà cada 15 minuts.

A banda d’aquestes modificacions, el Govern iniciarà la setmana vinent una prova pilot que es perllongarà fins al 31 de desembre i que consistirà en allargar la freqüència del Bus Exprés mitja hora. Això significa que hi haurà servei fins a les 22 h de la nit en ambdós sentits. Després de la prova pilot s’analitzarà si hi ha demanda per aquest servei. En cas que el balanç sigui positiu, es consolidarà.

En paral·lel, des d’aquesta setmana està operativa una campanya de control de bitllets a totes les línies per detectar i evitar el frau. Els revisors comproven si els usuaris han comprat el bitllet senzill o bé si la targeta multiviatges s’ha validat correctament.