Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / PSC-Progrés Municipal critica l'aplicació del programa Territorios Digitales

PSC-Progrés Municipal critica l'aplicació del programa Territorios Digitales

El Consell Comarcal defensa la seva tasca i culpa les empreses que han d’aplicar del servei
Antena de telefonia mòbil
15/10/2007 13:47

El grup del PSC-PM al Consell Comarcal de l’Alt Urgell reclama a l’ens que informi sobre el desenvolupament del pla Territorios Digitales, destinat a facilitar l’accés a les noves tecnologies. El primer grup de l’oposició considera que aquest projecte no s’ha aplicat correctament.

Pel portaveu socialista, Òscar Ordeig, “hi ha hagut una falta de lideratge i de visió estratègica” ja que “s’ha fet molta previsió i s’ha parlat durant molts anys de les inversions de l’Estat i de la Generalitat en matèria de noves tecnologies de la informació, però veiem que al cap de tants anys i de tant ressò als mitjans de comunicació, la situació als municipis de la nostra comarca no només no ha millorat sinó que, com que les tecnologies avancen tan ràpid, sembla que fins i tot ens estem quedant més enrere que ara fa quatre anys”.

Ordeig conclou: “Quan ja estem a les acaballes del programa Territorios Digitales, donaríem un suspens a la gestió que s’ha fet en aquesta matèria, perquè la situació és molt precària”.

Per contra, el president del Consell, Jesús Fierro, defensa que “amb Territorios Digitales s’ha fet una bona feina i la part que havia de fer el Consell l’hem complert”. Fierro considera que “qui no ha complert han estat les empreses que havien de donar el servei” i que aquesta és l’arrel del problema de la manca d’aplicació en alguns aspectes. El dirigent comarcal assegura: “Estem treballant en una solució i crec que properament la podrem posar sobre la taula perquè ens doni una salt qualitatiu cap endavant”.