Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Publicats els resultats del Cros de Primavera 2016

Publicats els resultats del Cros de Primavera 2016

L'edició d'enguany ha comptat amb uns 800 participants. A la cursa popular, amb 216 atletes, el guanyador absolut va ser Josep Sansa
Cros de Primavera 2016
19/05/2016 11:20

El Cros de Primavera 2016 de la Seu d'Urgell, que es va celebrar el passar dia 8, ha comptat enguany amb prop de 800 participants, segons el balanç final que n'ha fet el Consell Esportiu de l'Alt Urgell. D'aquests inscrits, 216 van prendre part en la cursa popular, oberta a totes les edats, mentre que la resta eren escolars d'arreu de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra. Des de l'organització s'ha agraït la presència dels corredors i, especialment, la col·laboració d'un equip de 50 voluntaris que fan possible el desenvolupament de les diferents categories.

La cursa popular va tenir com a guanyador absolut Josep Sansa, seguit de Marc Meya i Miquel Vendrell. En la femenina va vèncer Eufèmia, seguida de Jana Galabert i Cati Cerdà. A la categoria cadet, amb tots els podis per a alumnes de l'Institut Joan Brudieu, els primers llocs masculins van ser per a Nil Pla i Adauto Rezende; i els femenins, per a Júlia Mateu i Aina Castellet. En infantil, el podi masculí el van formar David Martínez (Albert Vives), Nil Cardona i Julià Presti (Escola Rosa Campà); i el femení, Edelin Ravelo (Joan Brudieu), Anna Jiménez i Nerea Rius (Andorra).

En aleví 2, els guanyadors van ser Jan Moya (Albert Vives) i Laia Martí (Escola Janer d'Andorra), mentre que en aleví 1 (nascuts al 2005), els primers llocs els van ocupar Jan Sánchez (Albert Vives) i Blanca Rodriguez (La Salle). A les categories benjamins, entre els nascuts l'any 2006, el primer lloc masculí va ser compartit per Guifré Ordeig (Pau Claris) i Xavier Vilella (Albert Vives); i entre els nascuts al 2007, van vèncer Sergi Marcos (La Salle) i Mònica Solé (Pau Claris). Finalment, en pollet 2 (nascuts al 2008) les primeres posicions van correspondre a Jofre Busquets (Escola Sant Jordi d'Oliana) i Martina Trenado (Albert Vives); i en pollet 1, van arribar primers Luca Bottiroli (La Salle) i Nagore Barrenetxea (Rosa Campà).