Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Puigcerdà dóna un premi de més de dos milions d'euros en la Bonoloto

Puigcerdà dóna un premi de més de dos milions d'euros en la Bonoloto

05/03/2009 12:55

L'administració de loteria número 1 de Puigcerdà, situada en el Passeig 10 d'Abril de la capital de la Cerdanya, va segellar dimecres una butlleta de la Bonoloto que ha estat premiada amb més de dos milions d'euros. El responsable de l'administració, Lluís Gil, mostrava aquest matí la seva satisfacció pel premi. La butlleta agraciada era d'aposta diària i en la qual, el seu beneficiari, es va gastar tres euros i mig.

La combinació del premi de la Bonoloto de dimecres ha estat 8, 14, 16, 23, 25 i 32. Aquests sis números han suposat un premi de 2,2 milions d'euros per a l'usuari que ahir mateix va segellar la butlleta. La persona o persones que han rebut aquest sucós premi econòmic no s'han posat en contacte amb els responsables de l'administració. Se sap, però, que la butlleta era d'aposta diària i per la qual el beneficiari va invertir-hi tres euros i mig.

Lluís Gil, el responsable de l'administració de loteries de Puigcerdà, destaca que aquest inici d'any ha estat molt bo ja que en el seu local ja s'han repartit altres premis: una travessa de 190.000 euros i una primitiva de 60.000 euros.