Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Punt de votació dels Pressupostos Participatius a Castellciutat, avui dijous

Punt de votació dels Pressupostos Participatius a Castellciutat, avui dijous

Els veïns poden dipositar el seu vot de les 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre als estudis de RàdioSeu. El termini per escollir fins a un màxim de 5 propostes finalitza diumenge, dia 30, i també es pot fer a l'OAC, l'Oficina Jove, la Biblioteca i la zona esportiva
Pressupostos Participatius 2017
27/07/2017 10:38

Castellciutat disposa avui dijous d'un punt de votació dels Pressupostos Participatius 2017 de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Els veïns del poble, i del municipi en general, podran dipositar la seva papereta als estudis de RàdioSeu, al carrer Doctor Robert 3, entre les 5 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre.

Aquest nou punt de votació forma part de l'objectiu d'apropar el màxim possible als veïns l'acció que permet a tots els residents al municipi de la Seu decidir el destí d'una partida de 100.000 euros dels pressupostos municipals. Cal recordar que el termini per prendre-hi part finalitza aquest diumenge, dia 30. Al nucli urbà de la Seu, els punts de votació són: l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada a l’edifici de l’Ajuntament; l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, al Centre Cívic l’Escorxador; la Biblioteca Sant Agustí, la Piscina Municipal (el caps de setmana) i el Pavelló Poliesportiu (dijous i divendres). Per exercir el vot cal portar el DNI. Cada veí pot escollir un màxim de 5 propostes diferents.

Al final de les votacions, i per completar el procés, el dia 7 d’agost es realitzarà una presentació pública dels resultats, amb la qual es donarà a conèixer les propostes aprovades.

Les propostes validades

Els veïns poden escollir entre un total de 37 idees que han estat seleccionades i validades pels tècnics municipals. Les propostes triades són les que s’ajusten a la disponibilitat pressupostària i a les competències municipals.

S’hi inclou temàtiques molt diverses, com ara un canvi de mobiliari en espais municipals, instal·lació de fonts o lavabos públics, nous trams de vorera, millores de passos de vianants, creació d’un espai jove, aparcament per a bicicletes, millores en la senyalització, canviar el parquet del Palau d’Esports, espais per a gossos, una pantalla d’informació al carrer i un nou equip de megafonia, entre d’altres.