Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Punt final als actes de celebració dels 25 anys de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu

Punt final als actes de celebració dels 25 anys de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu

L’acte de cloenda d’aquest diumenge ha homenatjat els expresidents de l’associació i els exalcaldes de la ciutat El conseller Ausàs va lliurar una placa commemorativa a la presidenta de l’associació
Ausàs amb Mari Carmen Carbonell
22/06/2009 12:42

L’Esplai de la Gent Gran de la Seu d’Urgell ha posat aquest diumenge el punt final als actes de celebració del seu 25è aniversari. L’acte de cloenda va tenir lloc a la sala Sant Domènec de la Seu i va comptar amb un homenatge als expresidents de l’associació i als exalcaldes de la ciutat.

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va presidir la commemoració i va lliurar a l’Esplai de la Gent Gran de la Seu una placa commemorativa. Durant el seu parlament, Ausàs va agraïr la tasca de les persones que han format part d’aquesta entitat. “25 anys suposen un llarg recorregut que us ha de deixar un regust de satisfacció pel protagonisme innegable que la gent gran heu tingut en aquesta llarga etapa”, va afirmar.

Segons va manifestar el conseller Jordi Ausàs, “la gent gran treballa dia a dia transmetent valors i memòria col•lectiva al nostre país, és més activa que mai”, i per aquesta raó “el Departament de Governació té el compromís de dotar aquestes persones de les eines necessàries per satisfer les seves inquietuds i encarar els reptes de futur”.

Ahir es va posar el colofó a una setmana de celebracions en què ha destacat un homenatge als socis de l’Esplai de més de 95 anys, una exposició de fotografies, pintura i manualitats, i una cantada d’havaneres.

La presidenta de l’Esplai de la Gent Gran, Mari Carmen Carbonell, ha fet una valoració molt positiva de la participació dels socis i de tota la població en el conjunt d’activitats que s’han organitzat durant els últims dies per celebrar els vint-i-cinc anys.

A la commemoració també hi va participar l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, que va lloar la tasca que s’ha fet a l’esplai de forma desinteressada i que ha contribuït a fer de la gent gran un sector social “actiu i amb ganes d’aportar moltes coses”.

L’exalcalde i actual director general d’Arquitectura i Paisatge, Joan Ganyet, va assenyalar durant l’acte que l’esplai “és com la clau de volta de l’associacionisme de la Seu”. El també exalcalde Amadeu Gallart es va mostrar satisfet pels orígens de l’Esplai i la seva evolució en el temps.

La coral de l’Esplai també va rebre ahir un reconeixement. El dinar de celebració va aplegar més de 200 persones.