Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Pyrénées projecta gestionar el centre comercial Punt de Trobada i mantenir la plantilla

Pyrénées projecta gestionar el centre comercial Punt de Trobada i mantenir la plantilla

La direcció dels grans magatzems assegura que si assumeixen la instal·lació laurediana fins i tot ampliaran el nombre de treballadors. El possible canvi de gestió està de moment pendent del litigi entre els amos del terreny i els actuals arrendataris
Centre Comercial Punt de Trobada
08/05/2018 11:15

La cadena Pyrénées ha assegurat que mantindrà tota l'actual plantilla del centre comercial E.Leclerc-Punt de Trobada en cas d'arribar a un acord amb la propietat dels terrenys per passar a ser el nou gestor de l'edifici. Consultat pel Diari d'Andorra, el director de recursos humans de Pyrénées, Josep Manzano, ha assegurat que, de fet, fins i tot es plantegen incorporar un centenar de treballadors més perquè consideren que el recinte necessita uns 500 empleats per funcionar correctament, i que no es plantegen en cap cas acomiadar els actuals.

En aquest sentit, Manzano afirma que són conscients del nombre de famílies -moltes d'elles, residents a la Seu d'Urgell- que depenen de l'activitat del Punt de Trobada, i que per això creuen que en el projecte també hi ha “una responsabilitat de tipus ètic”.

Segons recorden les mateixes informacions, el grup dirigit per Patrick Pérez va presentar una oferta de lloguer als propietaris dels terrenys on hi ha el Punt de Trobada. Això ha generat un litigi judicial entre els amos i els qui han estat els arrendataris de l'edifici des que es va posar en marxa l'hipermercat. La principal incògnita ara mateix per definir el futur del centre és saber si la llei d’arrendament de finques urbanes preveu condicions diferents per a una empresa de grans dimensions.

Manzano ha assegurat que en tot moment respectaran la decisió judicial, però que si finalment poden signar el lloguer del Punt de Trobada ja tenen una idea clara del projecte que hi volen desenvolupar. L'objectiu a grans trets és mantenir la línia de l'actual centre però aportar-hi la filosofia de gestió de Pyrénées. Actualment el Grup Pyrénées té 1.134 treballadors i, a banda, dels grans magatzems a Andorra la Vella i el Pas de la Casa, també compta amb empreses de venda d'automòbils, distribució a l’engròs, logística i restauració.