Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Quatre formatgers premiats a la Fira de la Seu protagonitzen un curs a Puigcerdà

Quatre formatgers premiats a la Fira de la Seu protagonitzen un curs a Puigcerdà

Entre els ponents hi haurà Salvador Maura, juntament amb Toni Chueca, Albert Pons i Pere Pujol La proposta, amb la col.laboració de Cadí, ha estat un èxit i les places s'han exhaurit en pocs dies
Salvador Maura - Nou formatge
18/01/2012 09:26

El món del formatge artesà del Pirineu serà el protagonista d'un curs a Puigcerdà, el 4 de febrer, a càrrec de quatre elaboradors premiats en diferents edicions del concurs de la Fira de Sant Ermengol. La sessió, organitzada per l’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer), ha rebut una molt bona resposta ja que en pocs dies s'han exhaurit totes les places ofertes.

Entre els formatgers convidats hi haurà l'urgellenc Salvador Maura (Mas d’Eroles d’Adrall), impulsor de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. L'acompanyaran Toni Chueca (La Bauma de Borredà), Albert Pons (Vall de Meranges) i Pere Pujol (Molí de Ger). Tots plegats sumen diversos premis al certamen urgellenc. Les explicacions i degustacions es complementaran amb tastos de vi, a càrrec de l'enòleg puigcerdanès Antoni Cot. 

L’activitat també ha rebut el suport de la Cooperativa Cadí.

Aquest curs obre les activitats d'hivern de l’AUCer, que també inclouran conferències del periodista Xavi Coral i l’economista Santiago Niño Becerra. El proper dissabte 11 de febrer al vespre, al Museu Cerdà, el presentador del programa de TV3 ‘Divendres’ oferirà la xerrada La tele nostra de cada dia. Coral reflexionarà sobre el model televisiu actual.

I divendres 9 de març, Niño Becerra impartirà la conferència La depresión de los años diez. El catedràtic d’Estructura Econòmica de l’Institut Químic de Sarrià s'ha fet conegut per la precisió amb què va predir l’actual fallida financera, tot contradint l’opinió predominant durant la dècada passada.