Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Quatre nous casos de coronavirus i cap defunció en les últimes hores a l'Alt Pirineu i Aran

Quatre nous casos de coronavirus i cap defunció en les últimes hores a l'Alt Pirineu i Aran

Tres persones han estat donades d'alta i hi ha 46 persones ingressades, 10 de les quals s'atenen a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell
Ús de tauletes a l'Hospital de Cerdanya (Foto: Hospital de Cerdanya)
07/04/2020 22:35

El Departament de Salut ha informat que en les últimes hores s'han diagnosticat 4 nous casos de coronavirus a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran i no s'ha registrat cap defunció. També han estat donades d’alta 3 persones. El nombre d'afectats que han superat la malaltia són 64.

Actualment hi ha 46 persones ingressades en centres hospitalaris pirinencs, de les quals 10 es troben a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell (FSH). Durant la jornada no s'ha fet cap trasllat ni tampoc s'ha donat cap alta al centre mèdic urgellenc. L'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, ha comunicat que en el balanç no hi consten ni nous ingressos ni l'empitjorament dels ingressats. A casa hi ha 205 persones aïllades amb 27 casos positius de coronavirus.

Durant la jornada, el Sant Hospital ha agraït la millora de la connexió a Internet de l'Hospital, que ha dut a terme l'empresa Alt Urgell Fibra.

De la resta de casos de malalts de COVID-19, 10 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran; 17 persones s'atenen a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp i 10 malalts estan ingressats a l’Hospital de Cerdanya. Tots els pacients estan estables a planta.

Pel que fa l'Hospital de Cerdanya, aquest dimarts s'ha donat a conèixer que han estrenat tauletes per facilitar la comunicació entre els malalts i els seus familiars.