Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Quatre podis per a patinadores urgellenques a la segona jornada d'Iniciació, a Solsona

Quatre podis per a patinadores urgellenques a la segona jornada d'Iniciació, a Solsona

Pel CHPA Cadí, Jael Casal va guanyar en C5 i Neus Alriols va ser segona en Debutants Paula Garcia i Martina Trenado (CPA La Seu), terceres en les respectives categories C2 i C5
05/05/2015 09:48

Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat, a Solsona, la segona jornada de la 2a Volta d'Iniciació de patinatge artístic. La competició es va disputar en la modalitat individual, però a diferencia de la 1a Volta, amb programa llarg, per la qual cosa les patinadores havien d’integrar un salt del nivell superior en el seu ball .

El millor resultat de les patinadores urgellenques va ser la victòria de Jael Casal en C5, categoria en la qual Aina Bardia va ser 12a, Irina Subils 18a i Inés Roquet 20a.

Pel CHPA Cadí també va destacar el segon lloc de Neus Alriols en categoria Debutants. Júlia Hoste, Jana Pérez i Aran Escolà van fer quarts llocs en les respectives categories B6, C2 i E5. En aquesta última, Núria Pubill va ser setena. En categoria B4, Judith Vigara va ser 6a, Laura Puigdemasa 12a, Berta Giribet 13a i  Aina López 14a. Aleix Godinho va fer un 18è lloc. Finalment, en E-1 Urgell Sánchez va quedar 9a.

Pel que fa al CPA La Seu, les dues representants del club van fer podi. Paula Garcia i Martina Trenado van obtenir un tercer lloc en les respectives categories C2 i C5.

  • Patinatge - Solsona 2015 CPA La Seu
  • Patinatge - Solsona 2015 CHPA Cadí